Werkplaats

In onze werkplaats werken monteurs waarbij olie door de aderen stroomt. Pure passie voor de techniek, ongeacht het motormerk. Dat is het eerste vereiste waar onze monteurs aan moeten voldoen. Glimmende machines en gereedschap zijn gewoon te koop, je kunt de hele werkplaats vullen met hightech equipment maar het betekent niets zonder de bezieling en passie van goede monteurs. Onze monteurs hebben de vakdiploma’s op zak en worden regelmatig bijgeschoold. Omdat onze medewerkers ook allemaal een vorm van motorsport beoefenen blijven we ook goed bij in de technieken die je bij de “gewone” motoren pas jaren later tegenkomt. Tevens verzorgen we lessen voor de leerlingen van het Deltion College waar de opleiding motorfietstechnicus wordt gegeven.

In onze werkplaats kun je terecht met elke motor van na 1970, voor elke soort reparatie of onderhoud. Klassiek of fonkelnieuw, cross of straat. De werkplaats is uitgerust met de modernste middelen. Onze kennis en tientallen jaren ervaring zijn de perfecte mix om je motor optimaal te onderhouden of te repareren. Zo beschikken wij over de nieuwste diagnose- en uitlees apparatuur en over een Dynostar testbank.

Met deze bank kunnen we eenvoudig controleren of een motor goed staat afgesteld en kunnen we uiteraard ook het vermogen meten. Heeft je motor bij een bepaalde snelheid of toerental een ‘dipje’, verbruikt hij veel benzine of wil je gewoon weten of de motor optimaal presteert dan maken we met je motor een zogenoemde ‘run’ en kunnen we precies zien wat er gebeurt op welke snelheid, met welk toerental en welke gasstand. Met deze informatie kunnen we verdere stappen ondernemen om je motor beter en zuiniger te laten lopen.

Ondanks dat we alle merken repareren en onderhouden hebben we toch ook een paar specialisaties opgebouwd in de loop der jaren. Deze specialisaties komen uit de ervaringen van dealerschappen of vanuit de pure passie van de motorsport. Een aantal van deze specialisaties zijn bv onderhoud en reparatie van Kawasaki en BMW, afstel/tuning op de testbank en veringtechniek. Wij zijn dan ook Öhlins service dealer.

Snelservice

  • Banden

  • Kleine reparaties

  • Ruime voorraad

  • Ophaalservice

Voor banden of kleine reparaties kun je zonder afspraak terecht, een telefoontje van te voren is genoeg. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen. (banden, remdelen, accu’s, filters en dergelijke voor alle gangbare modellen).

Is je motor defect? dan halen we hem in overleg veelal kosteloos op.