Motorverhuur

Uiteraard zijn er diverse goede redenen om een motor te huren. Er zijn bijvoorbeeld genoeg mensen die op zoek zijn naar een nieuwe motor, maar deze eerst uitvoerig in de praktijk willen testen. Of misschien misschien ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe jouw onbereikbare droommotor daadwerkelijk rijdt. Maar ook voor het beleven van de ultieme motorvakantie!
Na het succes van eerder verhuurde motoren hebben wij besloten om vanaf heden 7 gloednieuwe Kawasaki-motoren te gaan verhuren.

Motor Prijs A2
Kawasaki Z300 ABS vanaf €30,00 per dag Ja
Kawasaki Z650 vanaf €36,00 per dag Ja
Kawasaki Z800 vanaf €46,50 per dag Nee
Kawasaki Z900 vanaf €50,00 per dag Nee
Kawasaki Vulcan S vanaf €47,00 per dag Nee
Kawasaki Versys 650 vanaf €45,00 per dag Nee
Kawasaki Versys 1000 vanaf €61,50 per dag Nee

Kawasaki Z300

z300-trans

Met de Z300 wordt de beroemde Kawasaki performance en kwaliteit naar de 300cc klasse gebracht. De agressieve Super-Naked styling is afgeleid van zijn zwaardere broers en onderscheidt zich daarmee van de concurrentie.

Kawasaki Z650

Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de nieuwe Z650 meteen in het oog door een super modern Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking.  Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet. Voor optimale prestaties werd er een compleet nieuwe 650cc watergekoelde parallel twin krachtbron ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling.

Kawasaki Z800

z800-trans

De nieuwste Z800 zet de traditie van de legendarische Z-serie trots voort. Meer dan veertig jaar na de komst van de 900 Z1 zet ook de Z800 de standaard in zijn klasse. Met de brute uitstraling en prestaties waar de Kawasaki supernakeds beroemd om zijn geworden. Met zijn sterke 806cc-blok en woeste looks is de Z800 klaar voor het uitdelen van de knock-out.

Kawasaki Z900

De nieuwe Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon.

Kawasaki VULCAN S

vulcan-S-trans

De Vulcan S is bepaald geen doorsnee cruiser. Met zijn paralleltwin-motorblok, unieke frame- en veringconstructie en eigenzinnige vormgeving is hij gemaakt voor rijders die zich niet als kuddedieren willen conformeren aan heersende trends en achterhaalde modeverschijnselen.

Kawasaki VERSYS 650

versys650-trans

Hij laat zich niet zomaar in een hokje stoppen. De Versys 650 is meer dan de som van zijn delen: Met zijn lange veerwegen, sportieve 17-inch-wielen, een slanke, rechte zitpositie en de op veel punch in het lage- en middentoerengebied gemaakte paralleltwin is hij een sportmotor, stadsmotor en een machtig wapen voor het bestormen van bergwegen in één!

Kawasaki VERSYS 1000

versys1000-trans

De nieuwe Versys 1000 geeft maximaal rijplezier op alle soorten wegen! Solo of met z’n tweeën, in de buurt of de hele wereld rond, het maakt niet uit. De unieke combinatie van een beresterke vier-in-lijn met een wendbaar rijwielgedeelte is een recept voor massa’s rijplezier.