Motorverhuur

Uiteraard zijn er diverse goede redenen om een motor te huren. Er zijn bijvoorbeeld genoeg mensen die op zoek zijn naar een nieuwe motor, maar deze eerst uitvoerig in de praktijk willen testen. Of misschien ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe jouw onbereikbare droommotor daadwerkelijk rijdt. Maar ook voor het beleven van de ultieme motorvakantie!
Na het succes van eerder verhuurde motoren hebben wij besloten om vanaf heden 7 gloednieuwe Kawasaki-motoren te gaan verhuren.

Motor Prijs A2
Kawasaki Z300 ABS vanaf €50,00 per dag Ja
Kawasaki Z650 vanaf €69,00 per dag Ja
Kawasaki Z900 vanaf €89,00 per dag Nee
Kawasaki Versys 650 vanaf €75,00 per dag Nee

Kawasaki Z300

Met de Z300 wordt de beroemde Kawasaki performance en kwaliteit naar de 300cc klasse gebracht. De agressieve Super-Naked styling is afgeleid van zijn zwaardere broers en onderscheidt zich daarmee van de concurrentie.

Kawasaki Z650

Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de nieuwe Z650 meteen in het oog door een super modern Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking.  Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet. Voor optimale prestaties werd er een compleet nieuwe 650cc watergekoelde parallel twin krachtbron ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling.

Kawasaki Z900

De nieuwe Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon.

Kawasaki VERSYS 650

Hij laat zich niet zomaar in een hokje stoppen. De Versys 650 is meer dan de som van zijn delen: Met zijn lange veerwegen, sportieve 17-inch-wielen, een slanke, rechte zitpositie en de op veel punch in het lage- en middentoerengebied gemaakte paralleltwin is hij een sportmotor, stadsmotor en een machtig wapen voor het bestormen van bergwegen in één!