Wanneer het te ontvangen product defect of beschadigd is, of wanneer je een onjuist artikel hebt ontvangen, streven wij ernaar dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen. Wij verzoeken je daarvoor contact op te nemen met onze klantenservice.

Telefonisch: 0570-656006 (tijdens kantooruren)

Per e-mail:info@motorcentrumdeventer.nl
Wanneer je per e-mail contact opneemt met onze klantenservice, dan verzoeken wij je voor een zo efficiƫnt mogelijke afhandeling de volgende zaken in je mail te vermelden:

  • Je ordernummer (deze staat op de pakbon)
  • Een beschrijving van het geconstateerde gebrek
  • Een foto van de geconstateerde beschadiging (indien van toepassing)

Wanneer een product moet worden omgeruild of geretourneerd omdat een andere oplossing niet mogelijk is, dan kun je de bestelling op onze kosten terug sturen naar het opgegeven adres. Onze klantenservice zal je instrueren hoe dit te verzorgen.

Je dient met de volgende zaken rekening te houden:

Na 14 dagen is reclameren niet meer mogelijk. Controleer dus zo spoedig mogelijk na ontvangst of je het juiste artikel hebt ontvangen en of het onbeschadigd is.

Indien een product omgeruild of geretourneerd moet worden, dan dienen wij zowel het product als de verpakking retour te ontvangen in de staat waarin je het heeft ontvangen. Houd je daar derhalve rekening mee door de verpakking na ontvangst van je bestelling zorgvuldig te openen en slechts zodanig uit te pakken als nodig is om te beoordelen of het artikel gewenst en onbeschadigd is.