Je kunt je bestelling desgewenst ruilen. Je dient dit te doen binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Voor het retourneren van artikelen verzoeken wij je de instructies op het retourformulier te volgen. Hierop kun je tevens aangeven welk artikel je wilt ontvangen in plaats van het geretourneerde. Door dit formulier uit te printen, in te vullen en mee te zenden met je retourzending, kunnen wij je verzoek binnen de kortst mogelijke termijn verwerken.

Bij het ruilen van artikelen zijn een aantal zaken van belang:

  • Na 14 dagen is ruilen niet meer mogelijk.
  • De verzendkosten voor het retourneren van de oorspronkelijke bestelling zijn voor eigen rekening. De kosten voor verzending van het product dat je in ruil wenst te ontvangen, worden door ons betaald.

Wij dienen zowel het product als de verpakking onbeschadigd retour te ontvangen. Artikelen met gebruiksschade en/of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen. Houd je daar derhalve rekening mee door de verpakking na ontvangst van je bestelling zorgvuldig te openen en slechts zodanig uit te pakken als nodig is om te beoordelen of het artikel gewenst is.