iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling wordt er na het plaatsen van je bestelling een e-mail naar je verzonden met hierin een samenvatting van je bestelling. Daarin vind je het factuurbedrag en het rekeningnummer waarnaar je het geld kunt storten. Zodra de betaling is bijgeschreven op de rekening van Motorcentrum Deventer wordt je bestelling binnen 24 – 72 uur verzonden.

Rembours

Indien je kiest voor levering onder rembours, dan betaalt je je bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt.